The Cathford Group Credit Inc Loan Review Tips Club
Join
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
Tidligere felles eierskap ble regelen og privat eiendom var ikke-eksisterende. Landet var ikke engang eies av en person eller familie, men av usett åndene. I hovedsak trodde folk at landet eid folk. Fordi vi har mistet denne verdifull konsept og tatt til oss eksklusivt eierskap, kontroll og overføring av eiendom, har så mye endret seg og selv resultert i ugunstig bruk av land, anstrengte relasjoner og selv så mye voldelig konflikt som fortsetter i dag.

I dag er gi våre lover rettigheter og begrensninger slike rettigheter til eierskap av eiendommen. Vi har kommet en lang vei å etablere...
continue reading...
link-i Søk etter store investeringsmuligheter mange investorer og fond ledere ser etter kvalitet bedrifter som handle med en rabatt.
Men kan være vanskelig å finne disse aksjene-god kvalitet selskapene handel ofte på en premie og hvis ikke kan det være alle slags risiko-relaterte grunner som fraråde investorer fra pæling i etter at aksjekursen falt.

Som en forvalter sa i et intervju: kjøpe en aksje bare fordi det har falt mye er trolig lazy kapitalforvaltning i beste og i verste fall er det muligens arrogant.
Men hvordan unngår man investerer i et billig del bare å lære en dyrt leksjon?...
continue reading...