Serbia Club
Join
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
posted by yoki96
Režiser Darko Lungulov, poznat po filmu "Tamo i ovde", 3. oktobra počinje snimanje svog drugog igranog filma "Spomenik Majklu Džeksonu". Glavne uloge su pripale Borisu Milivojeviću i Draganu Bjelogrliću.
Režiser Darko Lungulov 3. oktobra počinje snimanje svog drugog igranog filma “Spomenik Majklu Džeksonu”. U ovoj crnohumornoj komediji Boris Milivojević će igrati Marka, koji, da bi spasao umiruću varošicu u kojoj živi i da bi sprečio ljubav svog života da ode, podiže spomenik kralju popa. U ovoj nameri podržava ga Dragan Bjelogrlić u ulozi vojnog pilota.

- Radujem se što posle četiri godine priprema i intenzivnog rada na scenariju počinjemo snimanje filma. Kasting je skoro završen i presrećan sam što ću raditi sa sjajnim glumcima kao što su Boris Milivojević, Nataša Tapušković, Dragan Bjelogrlić, Emir Hadžihafizbegović, Toni Mihajlovski, Branislav Trifunović i Mirjana Karanović - kaže Lungulov čiji film će se dešavati u mestu Lozovik kod Velike Plane.

Za potrebe filma, pesma ''Smooth Criminal'' Majkla Džeksona biće izvedena u aranžmanu trubačkog orkestra.Ideja glavnog lika Marka o izgradnji spomenika privlači pristalice, ali i neprijatelje. Očajan, ali odlučan da uspe, Marko falsifikuje pismo kralja popa i tako uspeva da ubedi gradonačelnika i sve ostale da Majkl Džekson dolazi u njihovu varošicu na otkrivanje spomenika. Varošica najednom oživi, ljudi su puni elana i nade, a Marko uspeva da pridobije svoju ljubav da ostane.
Tokom otkrivanja spomenika, iznenada stiže vest o smrti pravog Majkla Džeksona. Ceo ludački sled događaja dovodi do ispunjenja Markovog sna, ali na ironičan i neočekivan način – stoji u sinopsisu.

- Ovo neće biti priča o Majklu Džeksonu, već o nama, o potrazi za novim herojima i novim indentitetom, o potrazi za spasom i nadom. Želim da napravim film koji govori o ozbiljnim temama, ali kroz komediju - bizarnu priču sa šarmantnim, nesvakidašnjim likovima. Ovakav pristup dozvoliće mi da bolne teme dotaknem na komičan, ali veoma emotivan način – dodaje Lungulov, čiji je prethodni film “Tamo i ovde” dobio 16 međunarodnih nagrada.

Snimanje će trajati 6 nedelja na teritoriji opštine Velika Plana i MZ Lozovik, aerodroma ''Ponikve'' kod Užica, u Vojvodini i Skoplju
added by Serbiangirl
added by Legenda
added by Legenda
added by Serbiangirl
added by kiss93
added by kiss93
added by kiss93
added by Legenda
added by Soliter202
YT muzika 2020
video
serbia
club
srbija
klub
youtube
muzika
pesma
music
song
added by Legenda
video
added by Legenda
video
grande
vila
don
srale
added by Legenda
(:
video
added by Legenda
added by kiss93
added by kiss93
video
YT muzika 2004
video
serbia
club
srbija
klub
youtube
muzika
pesma
music
song