Belgium Club
Join
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
Pol Thys (Lieven Scheire) geeft mensen de kans een medemens naar keuze op zijn bakkes te slaan.
video
belgium
neveneffecten
willy's & marjetten
lieven scheire
jelle de beule
bart de pauw
video
belgium
neveneffecten
willy's & marjetten
jelle de beule
lieven scheire
jonas geirnaert
koen de poorter
aflevering 1 deel 1
added by HaleyDewit
video
belgium
neveneffecten
de sint deel 4
video
camille
kleur
tien om te zien
Bart De Pauw en Tom Lenaerts interviewen mensen op straat
video
belgium
kazakkendraaiers
bart de pauw
tom lenaerts
straatinterview
video
camille
in de regen
tien om te zien
Op 24 maart 2013 gaat Shrek de musical in première in de Stadsschouwburg Antwerpen. Niemand minder dan Chris Van den Durpel kruipt in de glibberige huid van de reusachtige, groene Shrek in de al even imposante musical. Wie de rol van Fiona zal spelen, wil Music Hall nog niet kwijt.

"Na alle rollen, karakters en typetjes die ik tot nu toe heb gespeeld, leek het mij een leuke uitdaging om daar nog een grote dikke groene Shrek aan toe te voegen. Ik heb ondertussen kunnen kennismaken met de musical die bulkt van de humor en prachtige songs en dat alles in een mooi romantisch verhaal. Ik kan niet...
continue reading...
posted by HaleyDewit
Een heel schooljaar lang hebben we op vtm kunnen genieten van Ella. De vierde telenovelle die op vtm te zien was, kon rekenen op behoorlijk wat kijkers. Ella was een echt assepoesterverhaal. De hoofdrol werd vertolkt door Darya Gantura die tijdens de serie Ella Van de Loverbosch - De Wachter - Savois de Baidencourt speelde.

Ella worstelde tweehonderd afleveringen lang met allerlei dingen die in haar leven gebeurd zijn. Zo had ze een door en door slechte stiefzus Clio, gespeeld door Amaryllis Uitterlinden. Clio heeft enorm haar best gedaan om het leven van Ella te verpesten en zelfs bij het...
continue reading...
De Vlaamse zanger Bob Benny is overleden na een lange ziekte. Dat melden onder meer Gazet Van Antwerpen en de VRT.

Bob Benny (geboren als Emilius Wagemans) vertegenwoordigde België twee keer op het Eurovisiesongfestival. In 1959 werd hij er gedeeld zesde met het nummer "Hou toch van mij". Dat Vlaamse record kon pas in 2010 worden geëvenaard door Tom Dice.
In 1963 scoorde Benny zijn grootste hit, "Waar en wanneer", op muziek van Johann Strauss. Daarna speelde hij nog in verschillende musicals en operettes.
Bob Benny verbleef in een rusthuis in Sint-Niklaas en zou op 28 mei 85 zijn geworden. (Belga / OSN)
added by HaleyDewit
Source: showbizzsite.com
added by HaleyDewit
video
belgium
neveneffecten
de sint deel 1
added by HaleyDewit
Source: showbizzsite.be
video
camille
in de regen
video
camille
kleur
In Genk start vandaag het Belgische luik van het filmfestival 'Made in Europe', dat ook in Aken en in diverse Nederlandse steden wordt gehouden. Blikvanger is de huldiging van de jonge Franse actrice Hafsia Herzi, die een award krijgt voor haar bijdrage aan de diversiteit van de Europese cultuur.

'Made in Europe' is een festival dat via het medium film een brede kijk wil brengen op cultuurverschillen. C-Mine in Genk is de locatie waar vanaf vandaag vier dagen lang spraakmakende films uit diverse hoeken van Europa zullen vertoond worden.
"We verwachten veel van de Italiaanse films die in Genk...
continue reading...
video
de
ideale
wereld
added by HaleyDewit
video
steracteursterartiest
stan van samang
maniac
added by spluq
Source: http://www.travel-pictures-gallery.com
De Spielbergfilm rond Kuifje die vanaf 26 oktober in de Vlaamse zalen wordt gespeeld, krijgt ook een Vlaamse versie. Voor de stemmen wordt een beroep gedaan op onder meer Jelle Cleymans, Karel Deruwe en Raf en Mich Walschaerts.

Op 26 oktober komt de langverwachte film "De avonturen van Kuifje: het geheim van de Eenhoorn" in de Belgische bioscopen. Steven Spielberg staat achter de camera van deze 3D animatiefilm en dit in samenwerking met Peter Jackson, onder meer bekend van "Lord of the Rings". Hergé's verhalen van "De avonturen van Kuifje" behoren tot ons Belgisch erfgoed en met Spielberg aan het hoofd zal Kuifje zijn debuut op het witte doek niet missen. Voor de Vlaamse versie hoor je Jelle Cleymans als Kuifje, Karel De Ruwe kruipt in de huid van Kapitein Haddock en de broers Raf en Mich Walschaerts van Kommil Foo zijn Jansen en Janssen. (Belga / KAV)
De Belgische actrice Lubna Azabal heeft zondagavond de prijs voor beste actrice gekregen tijdens de 13de uitreiking van de Jutra's, de filmprijzen in de Canadese provincie Québec, voor haar rol in de film "Incendies". De film werd met negen beeldjes bekroond, bericht de website Canoë.ca.

"Incendies" is een film van regisseur Denis Villeneuve die een stuk van Wajdi Mouawad bewerkte. De film werd genomineerd voor de Oscars in de categorie beste niet-Engelstalige film. De prent kreeg onder meer een Jutra voor beste film, beste scenario en beste montage.
De Jutra's werden zondagavond in het Théâtre...
continue reading...
video
pommelien thijs
ongewoon