Travel Review Tips by the Avanti Group: Vanligste Reise Svindel og Hvordan du kan Unngå Dem

krishlesh posted on Jan 05, 2015 at 03:24AM
The Avanti Group (Hong Kong, Tokyo, Kuala Lumpur). Falske polititjenestemenn, flyplass sikkerhet tyver og den beryktede "babyen kaste": De vanligste reise svindel avslørt (og hvordan du unngår dem).

Med ferie reise over oss, vil mange jetsettere være venturing til nye og fjerne steder over kommende vintermånedene.

Men med disse eksotiske destinasjoner og gang erfaringer kan også komme en svært reell frykt for uvitende offer en fryktede reise svindel.

Enten det er en drosjesjåfør prøver å overcharge din fare eller har tag-teamet stjele eiendeler på sikkerhetskontrollen, har Cheapflights.co.uk markert syv mest vanlige reise svindel- og hvordan unngå dem.

Vei stateside? Falske Vekking er av spesiell interesse er det ikke uvanlig for en intetanende hotellgjest motta sen anrop fra en oppringer foregi å bli fra hotellet resepsjonen, be om kredittkortinformasjon.

I et slikt tilfelle, henge opp - og kaller resepsjonen deg å bekrefte at det var virkelig dem og ikke fange ved hjelp av en smuglet mobiltelefon.

For de som tar en rask helgetur til Øst-Europa, være på utkikk for falske ren klær politimenn med semi legitime ser emblemer og sørg for ikke å bli offer for den beryktede "baby kaste."

Et fargevalg brukes av panhandlers eller tiggere en kvinne vil kaste noe mot deg som vagt ligner en svøpt baby. Før en turist kan innse at "baby" er egentlig bare en dukke, har gruppen allerede gjort med penger eller verdisaker.

Men husk at disse skrekkhistorier ikke er ment å skremme - i stedet de er skrekkhistoriene å oppmuntre ferierende å være årvåken og oppmerksom som kan se for å utnytte.

Cheapflights.co.uk talsmann Oonagh Shiel sa: 'svært organisert turist cams spille på travellers' tillitsfull natur, deres mangel på lokal kunnskap og ønsker å spare litt penger.

"Ofte ofrene ikke skjønner de har blitt tatt ut før det er for sent.

Selv den mest erfarne reisende kan målrettes i ukjente omgivelser, så minimere risiko ved å holde passordet sikkert eiendeler nær kroppen og ved å la alle unødvendig dyre elementer hjemme.

Vår sentrale stykke råd er å holde vettet om deg til alle tider, la hun til.

Travel No replies