Hass and Associates - Fleur Club
Join
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
posted by lorenzoblauch
Hass and Associates Cyber Security


Hvis vi krever endringer, vil store Tech fortsette å tjene på vår personlige opplysninger-med vår benighted tillatelse


Som sikkerhet har ekspert Bruce Schneier (en venn) archly observert, "Overvåking er forretningsmodellen for Internett." Jeg forventer ikke å endre mindre og før eksterne realiteter tvinge en endring- og jeg er ikke holder pusten.


I stedet synes deprimerende nyheter bare å bli verre. Google bekreftet denne uken hva mange hadde antatt: selv om du ikke er en Gmail-bruker, e-post til noen som bruker deres tjenester vil bli skannet av altseende søk og annonsering selskapets stadig smart maskiner. Selskapet oppdatert sine vilkår for tjenesten å lese:


Vårt automatiske system analysere innholdet (inkludert e-post) for å gi deg personlig relevante produktfunksjoner, for eksempel tilpassede søkeresultater, tilpasset reklame, og spam og malware oppdagelsen. Denne analysen oppstår som innholdet er sendt, mottatt, og når den er lagret.


Systemet gjøre ikke denne å din email når du sender meg en melding. Jeg betaler en web-hosting selskapet som holder meg email på en server som ikke er optimalisert for datainnsamling, analyse. Jeg vil bruke Gmail for meg email, hvis Google ville la meg betale for tjenesten som ikke "analysere (min) innhold" fra filtrere ut spam og malware. Google tilbyr ikke dette alternativet, så vidt jeg kan fortelle, og det er synd-hvis ikke, gitt sin innflytelse, en liten skandale.

Også denne uken, Advertising Age, en topp fagbladet for annonsen industrien, rapporterte at tech bedrifter ledet av Google, Microsoft, Apple og Facebook flytter raskt for å fastsette hva de tydelig ser som feil i systemet: det er vanskeligere å spionere på oss som effektivt når vi bruker våre mobile enheter enn når vi skrive og klikke bort på vår bærbare. Her er en spesielt skumle sitat i historien, fra en mobil reklame executive:


Universell IDen i dag i verden er Facebook innlogging. Denne bransjen utfordringen av mobile sporing er liksom stille løst uten mye fanfare.