Dora & Kathryn♥ Club
Join
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
Χτες, στις 19:00 το απόγευμα, κυκλοφόρησε το video clip για το "Alejandro" της Lay Gaga που, εδώ και μέρες, όλοι περιμένατε (τον λόγο ποτέ δεν κατάλαβα). Το βρήκα βαρετό, υπερβολικά μεγάλο σε διάρκεια χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος και τραβηγμένο απ' τα μαλλιά. Δεν ξέρω ποιος της είπε πως 8+ λεπτά γεμάτα glitter, όπλα, φετιχισμό και "αγόρια" με γόβες θα έκανε το video clip να γράψει ιστορία.. Η καθαρή (αποτυχημένη) αντιγραφή (διότι δεν πρόκειται ούτε για απλή επιρροή αλλά ούτε και για φόρο τιμής) από video clips της Madonna είναι εμφανής. Αυτό που ξεχνάει είναι πως η Madonna δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνει τόσο μεγάλης διάρκειας videos, κατάφερνε πάντα να πετύχει αυτό που ήθελε μέσα από ένα τετράλεπτο το πολύ clip.

Αυτή τη φορά έχει διχάσει ακόμη και τους μεγαλύτερους fans της. Πολλοί θα σου πουν πως δεν ικανοποιήθηκαν ούτε στο ελάχιστο από το video ενώ οι υπόλοιποι, που έχουν αντίθετη γνώμη, θα σου πουν όλοι το ίδιο: "Προσπαθεί να περάσει ένα μήνυμα. Πως η εκκλησία πρέπει να αποδεχθεί την διαφορετικότητα των gay.." κλπ. Είναι εμφανές πως το μοναδικό πράγμα που θέλει να κάνει είναι να προκαλέσει χρησιμοποιώντας την κοινότητα των gay ως μέσο. Τα χριστιανικά σύμβολα θα προκαλέσουν φυσικά τις αντιδράσεις του πάπα και της εκκλησίας και πάει λέγοντας (Μας θυμίζει πάλι Madonna, ε;).

Οι αντιδράσεις από χτες είναι πολλές. Η Katy Perry λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του video clip έγραψε στο twitter της: "Το να χρησιμοποιείς τη βλασφημία για διασκέδαση είναι όσο φτηνό όσο ένας κωμικός που χρησιμοποιεί μια κλ***ια για αστείο". Εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο.. Οι fans της Gaga δεν το δέχτηκαν φυσικά και όλοι έλεγαν πως το tweet αυτό θα φέρει αρνητική δημοσιότητα στην Katy. Το ερώτημα όμως είναι πόσο αρνητική ήταν αυτή η δημοσιότητα, τη στιγμή που σήμερα το "California Gurls" βρέθηκε στο #1 του Billboard chart ενώ το "Alejandro" αρκετές θέσεις χαμηλότερα; Την συγκεκριμένη στιγμή δεν έχει να προσφέρει τίποτα καινούργιο και πολύς κόσμος θα ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα. Το θέμα είναι πως όσο υπάρχουν άτομα που θεωρούν κάτι τέτοια "τέχνη", η πραγματική τέχνη θα συνεχίσει να υποφέρει. Τέλος πάντων, όσοι δεν το έχετε δει ακόμη, δείτε παρακάτω το εν λόγω video εάν έχετε 8:44 λεπτά για χάσιμο.

Lazaros_13 sto twitter
video
madonna
sticky and sweet
live
video
skins
katie
fitch
katie fuckin' fitch
who the fuck are you
4x04
added by doraaaayeah
DUH! I LOVE Cassie/Michelle<3
video
skins
cassie ainsworth
michelle richardson
video
poutana kesha
geliothtes ftw
added by doraaaayeah
Edw einai to agaphmeno m..Eidika se mia fash vgazei mia fwnh ;) Sughnh8hke kiolas♥ :'(
video
madonna
confessions tour
added by doraaaayeah
video
paul thomas
gctv
good charlotte
video
geliothtes ftw
poutana kesha
added by doraaaayeah
Source: Joel's twitter
added by doraaaayeah
Source: gcstate.com
added by doraaaayeah
added by doraaaayeah
added by doraaaayeah
added by doraaaayeah
added by doraaaayeah
Source: tumblr.com
added by doraaaayeah
Source: allaboutmadonna.com
added by doraaaayeah
added by doraaaayeah
Source: me
video
cheryl cole
girls aloud
greece
funniest video ever
legend
Χτες, στις 19:00 το απόγευμα, κυκλοφόρησε το video clip για το "Alejandro" της Lay Gaga που, εδώ και μέρες, όλοι περιμένατε (τον λόγο ποτέ δεν κατάλαβα). Το βρήκα βαρετό, υπερβολικά μεγάλο σε διάρκεια χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος και τραβηγμένο απ' τα μαλλιά. Δεν ξέρω ποιος της είπε πως 8+ λεπτά γεμάτα glitter, όπλα, φετιχισμό και "αγόρια" με γόβες...
continue reading...