Belgium Club
Join
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
added by
DJ Nico (Jelle De Beule)draait de schijven op het huwelijk van zijn ex.
video
belgium
neveneffecten
willy's & marjetten
jelle de beule
trouwfeest
added by HaleyDewit
video
belgium
neveneffecten
jelle de beule
jonas geirnaert
man bijt hond
kabouter wesley
mislukte foto's
added by HaleyDewit
Source: google
added by HaleyDewit
Source: showbizzsite.com
added by HaleyDewit
Source: showbizzsite.be
added by HaleyDewit
Source: showbizzsite.com
added by spluq
Source: http://www.travel-pictures-gallery.com/
added by spluq
Source: http://www.travel-pictures-gallery.com/
Met Morning Light brengt Kato de eerste single van haar nieuwe album uit. De single is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Morning Light toont een Kato die zowel muzikaal als menselijk een enorme evolutie heeft doorgemaakt. Deze nieuwe single is een representatief voorsmaakje van haar tweede album dat op 22 februari 2013 in de winkels ligt.
Kato heeft op 'Morning Light' veel meer geëxperimenteerd met elektronica dan ze ooit tevoren deed. Die stijlbreuk komt er niet abrupt maar vloeit voort uit alles wat KATO de voorbije 2 jaar heeft meegemaakt.
Haar ervaringen heeft ze onder andere tijdens een tiendaagse schrijverstrip in de zomer in Amerika op papier gezet en uitgewerkt met echte rasmuzikanten tot ruwe diamanten.
De voorbije weken is Kato aan de slag gegaan in de studio om van de ruwe diamanten echte pareltjes te maken met als eerste bijzondere resultaat 'Morning Light'. (Belga / KAV)
added by HaleyDewit
Source: showbizzsite.com
added by HaleyDewit
Source: showbizzsite.com
added by HaleyDewit
Source: showbizzsite.com
added by HaleyDewit
video
belgium
mag ik u kussen
miet smet
added by HaleyDewit
Source: showbizzsite.com
added by HaleyDewit
Source: showbizzsite.com
Sam De Bruyn, presentator op één en Studio Brussel, is afgelopen weekend het slachtoffer geworden van happy slapping. Hierbij kiest een groepje willekeurig een persoon uit om in elkaar te meppen en legt men dit vast op een mobiele videocamera.

De Bruyn was onderweg naar zijn woning in Ledeberg, een deelgemeente van Gent, toen hij plots werd aangevallen door een groepje. Hij was daarvoor gaan dj'en en uitgeweest in Club 69.
De Bruyn liep hierbij enkele kneuzingen op en twitterde de razernij van zich af. "Net klop gehad aan de reep. Zomaar. Happy slapping. BLIJF UIT MIJN STAD, achterlijke eikels!! Chance dat 'm ni deftig kon meppen", twitterde hij. (Belga / Belga)
Gemiddeld 1.094.260 televisiekijkers hebben gisteravond afgestemd op de finale van 'De slimste mens ter wereld', waarmee Vier een marktaandeel van 40,8 procent boekte in de commercieel belangrijke doelgroep VVA (verantwoordelijke voor aankopen) 18-54. Dat deelde de commerciële zender mee.

Op het piekmoment waren er 1.217.414 kijkers. Precies 995.198 mensen keken volledig live. Het tiende seizoen van 'De slimste mens ter wereld', dat voor het eerst op Vier werd uitgezonden, behaalde zo uiteindelijk gemiddeld 836.108 kijkers en 30,3 procent marktaandeel in de bovengenoemde doelgroep. In totaal...
continue reading...
A Lovely Evening with Das Pop, part 2 wordt een exclusieve akoestische tournee langsheen Vlaamse theaters tussen 22 november en eind december 2012. Het zijn de voorlopig laatst ingeplande concerten van de band. Das Pop, bestaande uit Bent Van Looy (piano/zang), Reinhard Van Bergen (gitaar), Niek Meul (bas) en Matt Eccles (drums) brengt voor deze speciale gelegenheid een strijkkwartet mee en zal zelf een aantal akoestische instrumenten bespelen (klavecimbel, gitaar, mandoline, banjo's en bongo's).

Op het programma staan de bekende Das Pop-nummers die in een nieuw, verrassend akoestisch jasje...
continue reading...
posted by HaleyDewit
Vanaf volgend jaar wordt er getekend aan een tv-serie rond Jommeke. De Vlaamse stripheld belandt zo in een internationale coproductie. Dat schrijft De Standaard.

In Vlaanderen verkopen we tegenwoordig net geen miljoen Jommeke-albums per jaar, zegt Alexis Dragonetti, CEO van uitgeverij Ballon Media. "Op een bevolking van 6 miljoen mensen is dat enorm. Toen we Jommeke in 2008 overnamen, was onze eerste bekommernis om de oplagedaling een halt toe te roepen. Nu dat gelukt is, willen we de strip uitbouwen in andere media, zoals in een audio-visueel project." "In de eerste plaats willen we de unieke...
continue reading...
Debby & Nancy's Warme Wintershow stopt ermee. Dat meldt vtm. Vanaf zaterdag 24 november 2012 wordt de Warme Wintershow vervangen door langspeelfilms.

"We zijn tot de conclusie gekomen dat de typetjes Debby & Nancy op de moeilijke zaterdagavond een te beperkt kijkerspubliek bereiken", zegt An Rydant, netmanager van vtm. "Er is dan ook een punt gezet achter de Warme Wintershow. Deze beslissing staat volledig los van het geloof in Peter en Stany en niets staat de ontwikkeling van nieuwe projecten met deze creatievelingen pur sang in de weg."
De mensen die reeds Warme Wintershow-tickets aangekocht hadden, zullen eerstdaags gecontacteerd worden door Music Hall. (Belga / ANA)
Na een stroom van klachten over kwaliteitsproblemen met zijn tweede dvd "Mijn Zwarte Parade" moet de stand-upcomedian Xander De Rycke meer dan 1000 verkochte dvd's terugroepen. De komiek denkt dat er iets fout is gelopen in het productieproces.

"Enkele dagen na de release kwamen de eerste problemen al aan het licht. Fans reageerden via websites en sociale media over haperingen. Bij een enkele klacht denk je aan een probleem met de dvd-speler, maar na enkele dagen werd duidelijk dat er een productiefout moet zijn geweest."
De problemen hebben vooral te maken met de bediening van de dvd-menu's....
continue reading...