Belgium Club
Join
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
added by
DJ Nico (Jelle De Beule)draait de schijven op het huwelijk van zijn ex.
video
belgium
neveneffecten
willy's & marjetten
jelle de beule
trouwfeest
video
belgium
volt
beter elektrisch tandenpoetsen
added by HaleyDewit
video
belgium
zonde vd zendtijd
henk rijckaert
bert gabriëls
canvas
borsten
video
belgium
neveneffecten
jelle de beule
lieven scheire
de laatste show
goed gevonden
de middeleeuwen deel 2
video
belgium
neveneffecten
jelle de beule
de laatste show
goed gevonden
de middeleeuwen deel 1
Vlaanderen heeft er een nieuw showbizzkoppel bij. Kevin Janssens en Ann Lemmens zijn al een dik jaar samen, maar pas nu kwam hun relatie aan het licht. Lemmens 'naam stond namelijk naast die van Janssens op de doodsbrief van zijn grootmoeder.

De vonk tussen de twee sloeg naar verluidt over tijdens het vtm-programma 'Sterren op de Dansvloer', waar zowel Ann als Kevin aan deelnamen. Volgens TvFamilie hield het stel hun relatie geheim om geen mediagekte te creëren zoals die er was toen Kevin Janssens nog samen was met zangeres Natalia. (Belga / LEE)
added by HaleyDewit
Source: showbizzsite.be
posted by HaleyDewit
Het stormweer van gisteren en vandaag lijkt volgens een eerste balans vooral te zorgen voor omgewaaide bomen. Daar kan ook Neveneffect Lieven Scheire van meespreken sinds er vanochtend een boom op zijn schuur viel. Zelf raakte hij niet gewond bij het incident. De televisiefiguur postte vanochtend een foto op de socialenetwerksite waarop te zien is hoe zijn oude schuur onder het gewicht van een zware boom deels is ingestort. Bij de foto postte hij een kort gedichtje: "Dag boom / op het dak / van mijn schuur. / Ploem Ploem." Het stormweer is ondertussen aan het afnemen, laat het KMI weten. Het zal wel nog winderig blijven met rukwinden tot 80 km/u, maar de komende dagen wordt geen stormweer verwacht in ons land. (Belga / Belga)
In de Sint-Jozefkerk in Sint-Niklaas is maandagmiddag afscheid genomen van Emiel Wagemans, alias Bob Benny. Op de uitvaart van de 84-jarige zanger waren heel wat oudere fans, zangers en een delegatie van het stadsbestuur. Benny overleed op 29 maart.

Het was vooral de oudere generatie Sint-Niklazenaren die naar de Sint-Jozefkerk afzakte, onder meer een delegatie van het OCMW-rusthuis Ter Wilgen, waar Benny sinds 2006 verbleef.
In de kerk zaten ook bekende Vlamingen, waaronder Jo Leemans, Jo De Poorter, Luc Steeno, Will Ferdy, actrice Leah Thys en streekgenoot Jacques Raymond. De lokale politiek...
continue reading...
added by HaleyDewit
Source: showbizzsite.be
added by HaleyDewit
Source: google
posted by HaleyDewit
In Vlaanderen zijn honderden zangeressen, zangers en popgroepen actief. Allen dromen ervan om rijk en beroemd te zijn. De meesten blijven eeuwige beloften. Sommige artiesten stoten door naar de top en verdienen best veel geld.

Financieel econoom Thierry Debels neemt in zijn nieuwe boek de lezer mee achter de schermen van de popmuziek in Vlaanderen. Wordt populariteit automatisch vertaald in financieel succes? Wie is de rijkste zanger in Vlaanderen? Wel, dat is dus niet Koen Wauters maar wel Gert Verhulst.

Debels beseft dat hij met dit boek niet de vriend van de Vlaamse artiesten zal worden....
continue reading...
video
belgium
de kazakkendraaiers
de woordvoerders
bart de pauw
bart cannaerts
isterenavond ging de musical West Side Story in première in de Antwerpse Stadsschouwburg. Op de rode loper heel wat bekende gezichten zoals Véronique De Kock, Pieter Loridon, Jan Van Rompaey, Lulu Aertgeerts en Lea 'Merlina' Couzin. De show wordt nog tot 24 november in Antwerpen opgevoerd en verhuist in december naar Capitole in Gent. De Broadway musical West Side Story ging op 26 september 1957 in première in het New York Winter Garden Theatre en werd 732 keer opgevoerd vooraleer de productie op tournee ging. Het thema, de muziek en het verhaal zijn spraakmakend.. Maria, America, Tonight¿...
continue reading...
Nathalie Meskens gaat dit najaar presenteren op Vtm. De Danni Lowinski-actrice wordt de gastvrouw van Reclame AUB, een nieuw spelprogramma dat alle bijzondere, leuke en ontroerende reclame bundelt. Dat schrijft HNB.be

In het nieuwe programma zullen een bekende en een onbekende kandidaat een team vormen dat het opneemt tegen twee andere teams. Het is trouwens de eerste keer dat ze de rol van presentatrice op zich neemt. Eén ding staat vast: ze ziet het helemaal zitten.
"Het wordt een vrolijk spelprogramma waarbij elke vraag reclamegericht is. Ook voor mij wordt het heel spannend, want ik heb nog nooit gepresenteerd. Een klassieke presentatrice ben ik natuurlijk niet, maar misschien is dat net leuk", klinkt het.
Nathalie Meskens is voor het programma nog op zoek naar vlotte en sympathieke kandidaten. (Belga / Belga)
added by HaleyDewit
Source: showbizzsite.be
added by HaleyDewit
Source: showbizzsite.be
video
bart herman
als je weer wakker wordt
belgium
added by HaleyDewit
video
belgium
neveneffecten
de landing deel 2
video
steracteursterartiest
stan van samang
sinds een dag of twee
video
steracteursteracteur
stan van samang
rockin' in the free world
finale